Over ons

Actief beleggen en ontwikkelen

NH Wonen is actief vanaf 2002 in het ontwikkelen en beleggen in vastgoed. Wij zijn een relatief jong en energiek bedrijf dat de vastgoedwereld in de grotere steden kent in al zijn facetten en dat beschikt over een uitgebreid netwerk.
Daarom zijn wij onder andere actief in:

- Vastgoedbeleggingen
- Huur optimalisatie
- splitsing van panden
- Bouwvergunningen
- Planning en coƶrdinatie van de bouw/tekenwerk
- Huur / verhuur

Naast het beheer van onze eigen portefeuille zijn wij actief op zoek naar nieuwe panden voor de ontwikkeling of belegging. Dit doen wij voor eigen rekening en risico. Ook participeren wij in panden van u als eigenaar. Dit is vaak een uitstekende tussen oplossing wanneer we samen werken met eigenaren die enerzijds wel de wens hebben te ontwikkelen, maar die het bijvoorbeeld aan tijd of primaire focus ontbreekt. Wij betalen altijd een marktconforme prijs.

Visie

Wij zijn er van overtuigd, dat er nu en in de toekomst, behoefte is aan goed ingedeelde woningen, die duurzame maatschappelijk verantwoord ontwikkeld zijn. Hier wordt door ons op ingespeeld, door het gebruik van de juiste materialen en vakmanschap. En tevens door samenwerkingsverbanden op de lange termijn, met kopers, verkopers, gemeente, leveranciers en aannemers.

Naast het bestaande aanbod richten wij ons ook op aankoop van panden waarbij achterstallig onderhoud, aanschrijvingen,
dreigende executieveilingen, financiƫle conflicten of juridische conflicten voor de eigenaar een probleem vormen.

NH Wonen richt zich juist hierop, omdat de vraag naar kennis op dit gebied steeds groter wordt, en wij deze expertise in huis hebben.

Indien een dergelijke situatie op u van toepassing is kunt u contact met ons opnemen.